De beste tapas catering regio Amsterdam

Tapas catering regio Amsterdam en omstreken gezocht? Uit onze test is er één cateraar naar voren gekomen die er bovenuit springt in vergelijking met de rest: Wim’s Kip. Tapas maak je immers niet zomaar. Het concept achter deze kleine hapjes komt van origine uit Spanje. Dit Mediterrane land is de oorsprong van diverse heerlijke gerechtjes. Tapas was in dit land bedoeld als tussendoortje. Een klein hapje zodat je tussen de gerechten door niet te veel honger zou hebben. Ook bestonden de ingrediënten van tapas veelal uit brood, chorizo en olijven. Dit concept is wel wat veranderd in Nederland. Bij ons kan tapas ook als hoofdgerecht dienen en staan de ingrediënten niet zo vast als in Spanje. Daarom kiezen veel mensen voor tapas catering.

Tapas door Wim’s Kip

Wim’s Kip snap de essentie van tapas. Kleine gerechtjes die onderling enorm van elkaar kunnen verschillen. Hierdoor proef je tijdens zo’n hoofdgerecht, wat verkrijgbaar is in de vorm van een buffet, telkens weer andere smaken. Het is de variatie die tapas catering zo leuk houdt. Maar laten we het belangrijkste niet vergeten: de tapas die Wim’s Kip voor je prepareert is simpelweg ook gewoon erg lekker. Die combinatie van smaak en verrassing geven Wim’s Kip een streepje voor op de concurrentie. Daarom klop je bij deze cateraar aan als je tapas catering in de regio Amsterdam zoekt.

Maar de heerlijke tapas die Wim’s Kip voor je verzorgt is niet de enige reden om te kiezen voor deze cateraar. Ook de uitstekende service op maat valt op. Wim’s Kip houdt rekening met jouw wensen. Zo kun je aangeven wat je zoal geserveerd wilt zien worden. Maar je kunt je natuurlijk ook laten verrassen. Want dat is wat Wim’s Kip uitstekend doet: je verrassen en vol vreugde vullen met heerlijk eten. En dat zal zorgen voor een geslaagde catering!